Hirdetés
. Hirdetés

Így kereshetünk fénykép alapján a mobillal

|

A Microsoft vizuális keresési lehetőséggel bővítette a Bing mobilváltozatait. Csak lefotózzuk, amire kíváncsiak vagyunk, és máris dől az információ.

Hirdetés

Hirdetés

Azok a Microsoft-felhasználók, akik a Bing keresővel kutatnak információk után az interneten, a jövőben egy igazán hasznos szolgáltatással gazdagodnak: a mobiljuk kamerájának segítségével is lebonyolíthatnak kereséseket.

A vizuális keresés a Bing iOS és Android változatában, az androidos Microsoft Launcherben és a Android, illetve iOS alatt futó Microsoft Edge-ben áll rendelkezésre (utóbbira azonban egy kicsit még várni kell), és hamarosan jön a Bing.com-on is.

A használata egyszerű: elindítjuk a megfelelő alkalmazást, és lefényképezzük, amire kíváncsiak vagyunk. De galériából is feltölthetünk korábban készített felvételeket. Az appok azután a Bing vizuális keresőjén keresztül beszerzik és megjeleníti az infókat.

Az új lehetőség alapvetően konkrét helyekre, épületekre, tereptárgyakra vonatkozó gyors információ-gyűjtésre szolgál, de kereshetünk vele virágokra, sőt, akár divattal vagy lakberendezéssel kapcsolatos dolgokra is.

A Microsoft azt ígéri, hogy az elkövetkező hónapokban tovább okosítja majd a funkciót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.