Hirdetés
. Hirdetés

Így lesz még gyorsabb a böngészés a Chrome-ban

|

Egy fejlesztés alatt lévő új technológia a Never Slow üzemmód.

Hirdetés

Hirdetés

Egy új funkción dolgozik a Google, amely, legalábbis egyes weboldalak esetében felgyorsítja a Chrome böngésző működését. A stílusosan Never Slow üzemmódnak elnevezett eszköznek a lassú internetkapcsolattal rendelkező internetezők is jó hasznát vehetik nagyobb webhelyek meglátogatásakor

A módszer lényege, hogy méretkorlátot állít fel minden egyes elem - kép, stíluslap, betűtípus, kód - esetében, és bizonyos adatok nem töltődnek le, ha az információmennyiség túllép egy határt, ami a weboldalak gyorsabb megjelenését eredményezi a böngészőben. Ennek megfelelően a fejlesztőknek még több nehézséget kell leküzdeniük, hogy ne fordulhasson elő a letöltési korlát miatt az, hogy a weboldalak hiányosan töltődnek le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.