Hirdetés
. Hirdetés

Így tehet időutazást a Windows 10-ben

|

Egyszerűen visszaugorhatunk egy korábbi tevékenységünkhöz.

Hirdetés

Az idővonal funkció a Windows 10 operációs rendszer 2018. áprilisi frissítésének az újdonsága volt, segítségével visszatérhetünk azokhoz a tevékenységekhez, amelyekkel a számítógépünkön korábban foglalkoztunk. Az idővonal szolgáltatás használatához a Tálcán kattintsunk a Feladatnézet ikonra vagy alkalmazzuk a Windows gomb+Tab billentyűkombinációt. Ennek hatására megjelennek a képernyőn a korábbi tevékenységek, amelyek közül egyszerűen, kattintással indíthatjuk el az általunk kívántat.

Hirdetés

Ha el szeretnénk távolítani egy tevékenységet a listáról, kattintsunk rá a jobb egérgombbal, majd válasszuk az Eltávolítás lehetőséget. A gyorsmenüben lévő másik utasítással az összes aznapi tevékenységet törölhetjük. Ha pedig az összes korábbi tevékenységet törölni szeretnénk, a Start menüben kattintsunk a Gépház ikonon, indítsuk el az Adatvédelem modult, menjünk a Tevékenységelőzmények oldalra, végül a Tevékenységelőzmények törlése részben kattintsunk a Törlés gombon.

Ha ki akarjuk kapcsolni az idővonal funkciót, szüntessük meg a Tevékenységelőzmények tárolása ezen az eszközön lehetőség bejelölését.

További Windows 10-tippek olvashatók itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.