Hirdetés
. Hirdetés

Így teheti jobban olvashatóvá a szöveget a Windows 10-ben

|

Az October 2018 Update változatban egy tolókával változtathatjuk egyszerűen a szövegméretet.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer tavaly ősszel megjelent October 2018 Update verziójának az újdonsága az a tolóka, amellyel minden korábbinál egyszerűbben állíthatjuk be a képernyőn megjelenő szöveg méretét a számunkra legjobb olvashatósági állapot elérése érdekében.

A Start menüben kattintsunk a Gépház ikonra, indítsuk el a Könnyű kezelés modult, melynek Kijelző lapján találjuk a tolókát a Szöveg nagyobbá tétele részben. A tolóka húzogatása közben a Mintaszöveg mezőben láthatjuk az aktuális beállításnak megfelelő szövegméretet. Amikor megtaláltuk a számunkra kívánatos méretet, kattintsunk az Alkalmaz gombra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.