Hirdetés
. Hirdetés

Így tudhatja meg, ha blokkolja gépén a Windows 10-frissítést a Microsoft

|

Kérdezzünk rá, hogy kompatibilis-e a számítógépünk a Windows 10 operációs rendszer legújabb változatával, a May 2020 Update-tel.

Hirdetés

Megérkezett a Windows 10 tavaszi nagy funkciófrissítése, a May 2020 Update, amely a Microsoft jó szokása szerint fokozatosan jut el a felhasználók számítógépére, méghozzá automatikusan, a Windows Update szolgáltatáson keresztül.

Az ütemezett terjesztés oka, hogy a több hónapig tartó tesztelések ellenére még mindig sok olyan PC van, amelynek valamilyen szoftver vagy hardver összetevőjével nem kompatibilis az operációs rendszer legújabb változata, és a szoftvergyártó óriás a probléma megoldásáig egyszerűen blokkolja ezeket a számítógépeket, hogy ne okozzon kellemetlenségeket a tulajdonosaiknak.

Hirdetés

Jogosan merül fel akkor a kérdés, hogy honnan tudhatjuk meg, gépünket blokkolja-e a Microsoft, és ezért hiába várunk az új verzió eljövetelére. Ilyenkor, mint sokszor máskor is, a proaktivitás siet a segítségünkre: kényszerítsük állásfoglalásra a szoftvergyártót.

Menjünk a Windows Update oldalára, kattintsunk a Frissítések keresése gombra, és ha a May 2020 Update-et blokkolja a Microsoft, egy üzenet jelenik meg, amely tudatja velünk a sajnálatos tényt, nevezetesen, hogy az eszközünk nem kompatibilis a szöftverrel, és akkor fogjuk megkapni a frissítést, ha a probléma megszűnik. Addig nincs más teendőnk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.