Hirdetés
. Hirdetés

Így tükrözhetjük az Android mobil képét Windows 10 eszközre

|

A Microsoft továbbfejlesztette a Your Phone alkalmazást, amely mostantól a korábbiaknál sokkal több mobil tükrözését támogatja.

Hirdetés

Hirdetés

Ha a mobil képét egy Windows 10 eszközre akarjuk tükrözni, nem feltétlenül kell külső app után néznünk, mert a Microsoft jelentősen továbbfejlesztést végzett Your Phone alkalmazásán.

A szolgáltatás eredeti változata csak néhány modell képernyőjének tükrözését támogatta, mostantól azonban új eszközökre is használhatjuk a funkciót.

Vishnu Nath, a Microsoft mobil tapasztalatokért felelős vezetője a Twitteren jelentette be, hogy bővül a hivatalosan támogatott eszközök köre. Nath szerint immár olyan modelleket is megtalálhatunk a listán, mint a Samsung Galaxy S10, az S10+, az S10e, a Note 8/9 és a OnePlus 6/6t. A Samsung Galaxy S8 és Galaxy S9 pedig már az eredeti kiadásban is támogatásban részesült.

A funkció a sajátos Bluetooth követelmények miatt a Windows 10 eszközök közül egyelőre csak a Surface Gón működik, de Nath azt állítja, hogy a Microsoft intenzíven dolgozik a használható eszközök választékának kiszélesítésén, és más Surface modelleket is be akar ebbe vonni - de hogy pontosan mikor, arról nem közölt részleteket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.