Hirdetés
. Hirdetés

Így turbózhatja fel a Windows 10 kedvenc funkcióját

|

A Windows 10 October Update verzió Vágólapja már több tételt tud eltárolni.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 októberi nagy frissítésének (1809-es változat) egyik fő újdonsága a Vágólap képességeinek kiterjesztése: az átmeneti tároló immár nem csupán egy tételt tud elraktározni. Azonban a szolgáltatás alapból nincs engedélyezve, nekünk kell bekapcsolni. Ehhez nyissuk meg a Gépházat, indítsuk el a Rendszer modult, menjünk a Vágólap oldalra, és a Vágólap előzményei részben húzzuk a tolókát Be helyzetbe.

Az ily módon felturbózott Vágólap tartalmát a Windows gomb-V billentyűkombinációval jeleníthetjük meg. A kívánt tételt úgy illeszthetjük be a kívánt helyre, hogy kattintunk rajta az egérrel, vagy fölé visszük a kurzort, és lenyomjuk az Enter billentyűt

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.