Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen lesz a Windows 10 új Start menüje

|

Egyelőre maradnak az élő csempék.

Hirdetés

Hirdetés

Most, hogy egyre többet tudunk meg a kihajtható, kétképernyős eszközökhöz készülő Windows 10X operációs rendszer jellemzőiről, jogosan merül fel a kérdés, hogy a vonzó funkciókat miért nem lehet átvinni a hagyományos Windows 10-be?     

Azonban nem eszik olyan forrón a kását, a Windows Insider tesztőprogram podcastja szerint a Windows 10 új Start menüje mégis csak tartalmazni fogja az élő csempéket, pedig korábban az a hír járta, hogy ezeket megszünteti a Microsoft.                 

Ezzel kapcsolatban Brandon LeBlanc, a Microsoft vezető programmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy az élő csempék még jó ideig köztünk maradnak. Ez azt is előrevetíti, hogy a szoftvergyártó óriás csak finomhangolást fog végezni a Windows 10 Start menüjén, és nem tervez jelentős változtatásokat, vagyis egyelőre nem számíthatunk a Windows 10X-ben látott verzióra a számítógépeken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.