Hirdetés
. Hirdetés

Ilyenek lesznek az új iPhone-ok

|

Drámai újdonságokra ne számítsunk az Apple-től, az ősszel megjelenő új generáció nem sokban különbözik majd az elődöktől.

Hirdetés

Hirdetés

Szeptemberben jön az iPhone következő generációja, de a hírek szerint nem igazán várható tőle túl sok újdonság, az Apple beéri apróbb továbbfejlesztésekkel. 

Három különböző iPhone-t indít útjára az almás cég, amelyek nagyjából ugyanúgy fognak kinézni, mint a már kapható modellek, és  képernyőméretük, illetve felbontásuk is a 2018-as termékvonalat másolja.

A 3D Touchot szoftver alapú megoldás váltja fel, és némiképp a keret mérete is eltérhet a jelenlegitől.

A processzor tudásában nem lesz nagy különbség, bár állítólag az Apple új lapkával szereli fel az iPhone 11-et.

3D kamerára ne számítsunk az új generációs iPhone-okban, de a kamera azért javulni fog: az iPhone XS és XS Max utódjába hármas kamerarendszer kerül, az iPhone XR utóda pedig kettős kamerarendszert kap.

Az XS és XS Max továbbfejlesztésébe az Apple egy fix gyújtótávolságú, szupernagylátószögű (120 fokos) lencsét is betervezett.

Az LCD kijelzőket a Japan Display, az LG Display és valószínűleg a Sharp gyártja, az új iPhone XS OLED kijelzőkét a Samsung, az új iPhone XS Max OLED kijelzőjét pedig a Samsung és az LG.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.