Hirdetés
. Hirdetés

Ilyet még nem láttunk az androidos mobilokon!

|

A Google új képernyőkkel siet a segítségünkre, ha a saját keresője és böngészője mellett más appokat is szeretnénk használni.

Hirdetés

Hirdetés

Minden mobiltulajdonos szereti testre szabni eszközét, és ez az átalakítás nem csak a megjelenésre és a működés kisebb-nagyobb elemeire terjed ki, hanem azokra az appokra is, amelyeket a munkához és a szórakozáshoz használ.

A Google az EU előírásaihoz igazodva most olyan új képernyőket dolgozott ki az androidos mobilok számára, melyek megkönnyítik a kereső appok és böngészők letöltését.

Ezek az új képernyők akkor jelennek meg, amikor a következő frissítés beérkezése után először megnyitjuk a Google Playt. Az egyik képernyő a kereső applikációkhoz kapcsolódik, a másik a böngészőkhöz, és mindegyik öt elemet tartalmaz.

Az ötből egy - Google keresője, illetve böngészője - eleve telepítve van a rendszeren, a többit népszerűség alapján válogatta össze a fejlesztő. Bármelyiket telepíthetjük, és a rendszer ezután arra is lehetőséget ad, hogy alapértelmezettnek jelöljük a Google megoldása helyett.

Az új képernyők az elkövetkező hetekben jutnak el a felhasználóknak, és a meglévő, illetve új mobilokon is találkozhatunk majd velük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.