Hirdetés
. Hirdetés

Indul a CW Akadémia

|

A Computerworld évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva 2014. februárjától megkezdi az üzleti folyamatokhoz és azok adminisztrációjához (folyamatmenedzsment, dokumentumkezelés stb.) kapcsolódó képzések szervezését, hogy segítsen vállalkozását versenyképesebbé tenni.

Hirdetés

Napjainkban a szervezetekre, vállalkozásokra egyre több és egyre nagyobb nyomás nehezedik, amelyeknek egyre nehezebb megfelelni. Ügyfelei, partnerei egyre többet várnak el Öntől és munkatársaitól – és egyre többet várnak vállalatától, vállalkozásától, szervezetétől is!

Hirdetés

A Computerworld évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva 2014. februárjától megkezdi az üzleti folyamatokhoz és azok adminisztrációjához (folyamatmenedzsment, dokumentumkezelés stb.) kapcsolódó képzések szervezését, hogy segítsen vállalkozását versenyképesebbé tenni.

A CW Akadémia (CWA) célja, hogy hiánypótló tanfolyamain ne csak oktatást, hanem valamilyen többletet, inspirációt is kapjanak az itt tanulók, illetve hogy a résztvevő személyek és cégek szakmai elismertségét, kompetenciáját vizsgával és szakértői névjegyzékkel egyaránt növelje.

A CW Akadémia által megvalósított, vizsgával záruló képzések alapja a hazai előírások és gyakorlat, illetve a nemzetközi irányelvek, sztenderdek alkalmazása, valamint új módszertanok és gyakorlatok megismertetése és ezen keresztül a mindennapi munka gyakorlati támogatása.

Az Akadémia oktatási, képzési tapasztalatai hosszú évekre tekintenek vissza: az EDUTUS Főiskolával közösen került kialakításra Magyarország első, üzleti célú dokumentumkezelési tanfolyama. A CWA azóta is egyedülálló tudással rendelkezik üzleti folyamat és adminisztráció (iratkezelés, dokumentumkezelés, ügyvitel) típusú képzések kapcsán és folyamatosan fejleszti ezeket a hallgatók elvárása és a piaci igények alapján.

2014. februárjától megfelelő érdeklődés esetén a következő képzéseket indítjuk

2014. március 11., kedd - Nagyvállalati dokumentumkezelés (ötödik csoport)
2014. március 24., hétfő - Kkv dokumentumkezelés
2014. március 28., péntek - Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles üzleti folyamatok és dokumentumkezelés
2014. március 31., hétfő - Iratkezelési szabályzat és irattári terv készítés (tréning)
2014. április 3., csütörtök - Iratkezelés a gyakorlatban (Üzleti haszon, törvényesen) (tizedik csoport)
2014. április 22., kedd - Elektronikus számlázás szakértő (hetedik csoport)

Hamarosan induló további képzéseink

Process Insight - Folyamatszemlélet a gyakorlatban
Felhő szakértő tanfolyam (Üzleti folyamatok felhőben)
BI Insight – Üzleti intelligencia és folyamatszemlélet
Üzletfejlesztési (üzleti innováció) szakértő tanfolyam

Szakértői névjegyzék

A CW Akadémia által elindított, menedzselt és egyre elismertebb névjegyzékek nyilvántartásba veszik azon szakembereket, akik a vizsgát tesznek tanfolyamaink végén.

Tartalmazza azon szakembereket, akik a képzéseken való rendszeres részvétellel biztosítják, hogy ismereteik mindig naprakészek legyenek és napi munkájuk, döntéselőkészítői, döntéshozói, ellenőrzési és tanácsadói tevékenységük hozzájáruljon szervezetük mind eredményesebb működéséhez.
A CW Akadémia szakértői névjegyzékének kettős a célja:
1. a munkavállalók szakmai tudásának elismerése, munkaerőpiaci értékük növelése, boldogulásuk elősegítése (kiemelkedési lehetőség a hasonló szakemberek közül),
2. a cégek orientálása: mely partnereik rendelkeznek megfelelő üzleti adminisztrációs (dokumentumkezelés, iratkezelés, workflow, archiválás, elektronikus számlázás) kompetenciával, kihez lehet bizalommal fordulni (versenyelőny biztosítása).

Oktatóink

Gyakorlati jellegű oktatásainkat az adott szakterület vezető cégeinek jelentős előadói-prezentációs tapasztalattal rendelkező munkatársai tartják.

Jelentkezzen MOST! Részletes írásos tájékoztató, jelentkezési lap és további információ igénylése, valamint tájékoztatás a kedvezményekről a CW Akadémián, Fodor Zoltán szakértőnél (06/30/600 31 26).

Elérhetőség

CW Akadémia
Fodor Zoltán
felelős
Mobil: 06/30/600 31 26
zfodor@computerworld.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.