Hirdetés
. Hirdetés

Indul a Tesco Mobile

|

Olyan mobilkészülék is van az új, virtuális mobilszolgáltató kínálatában, amelybe két SIM-kártya helyezhető.

Hirdetés

Március 1-jén új, virtuális mobilszolgáltató lép a hazai piacra. A Vodafone technológiáját használó, a Tesco értékesítési hálózatára épülő Tesco Mobile SIM-kártyái a 31-es előhívószámot kapják. Szlovákiát, Írországot és Angliát követően Magyarország a negyedik ország, ahol a Tesco Mobile megjelenik. A szolgáltatás elsődleges célcsoportját az áruházlánc vásárlóközönsége, illetve a Tesco több mint 1,5 millió Clubcard-tulajdonosa jelenti.

Beck György Vodafone, Tesco Mobil indulás
Beck György Vodafone, Tesco Mobil indulás

A Tesco Mobile indulóajánlata a feltöltőkártyás Tesco Mobile Dupla tarifacsomag, amelynél az ügyfelek minden feltöltése megduplázódik. Ennek nyomán a percdíj és az SMS-díj egységesen 29,50 forint, bármely hálózatba, bármilyen időben. A csomaghoz 10 megabájt mobil adatforgalom díjmentesen jár. A feltöltőkártyával számos szolgáltatás – hangposta, roaming, mobilvásárlás stb. – igénybe vehető.

A SIM-kártya mobilkészülékkel együtt, de önmagában is megvásárolható. A készülékkínálat jelenleg 5-tagú, egyaránt vannak benne egyszerű és okostelefonok. Érdekesség egy olyan olcsó árkategóriájú készülék (Samsung), amelybe két SIM-kártya helyezhető. Ha tehát valaki – legyen most bármely mobiltársaság ügyfele – a virtuális szolgáltató SIM-kártyáját is használni szeretné, nem kell két mobiltelefont magával hordania.

A Tesco Mobile Zrt. a Vodafone és a Tesco 50-50 százalékos vegyes vállalata. A független cég a két alapító szakértelmére és infrastruktúrájára alapozva működik, operatív vezetése 4 főből áll, vezérigazgatója Reszkető Péter.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.