Hirdetés
. Hirdetés

Infók a következő nagy Windows 10-frissítésről

|

Az új változat az October 2018 Update nevet kapta, és várhatóan október elején kezdik meg a terjesztését.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Microsoft, hogy a Windows 10 operációs rendszer mind ez ideig Windows 10 Redstone 5 kódnéven futó következő nagy frissítése az October 2018 Update néven fog megjelenni. Azt nem árulta el a szoftvergyártó óriás, hogy pontosan mely napon debütál majd az új változat.

Erin Chapple, a vállalat alelnöke a berlini IFA 2018 kiállításon úgy nyilatkozott, hogy az elkövetkező hetekben további részletek derülnek majd ki az új verzióról, amelynek véglegesítése jelenleg folyik.

Ugyanakkor a WindowsCentral portál úgy értesült, hogy a Windows 10 October 2018 Update (más néven a Windows 10 1809) terjesztését valamikor október elején kezdik meg. Az Insider tesztprogramban résztvevők várhatóan szeptember 14-én kapják meg a végleges változatot, amely a korai érdeklődők számára először szeptember 25-én lesz hozzáférhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.