Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen letölthető az Apache Tomcat 7

|

Javultak a hibakeresési lehetőségek a nyílt forráskódú Java alkalmazás kiszolgáló új változatában.

Hirdetés

Új főverzióval jelentkezik az Apache, ezúttal azonban nem a szélesebb körben használt HTTP webszerver, hanem a Java alkalmazások futtatására alkalmas Tomcat fejlesztői zárnak le egy nagyobb fejlesztési korszakot. A legutóbbi, még 2010. március 11-én megjelent 6.0.26-os verzió után most a 7-es főverzió látott napvilágot, számos újdonsággal.

 

 

Az új Tomcat a Java Servlet 3.0 specifikációkat valósítja meg, sőt a Java Server Pages 2.0 és Expression 2.2 támogatásával a technológiailag az élvonalba fejlődik fel az ingyenes kiszolgáló. Bővültek a hibakeresési lehetőségek is, az átdolgozott naplózó rendszerben egyértelműbben kideríthető, hogy egy hibát melyik alkalmazás okozta.

A Tomcat még a SUN (ma már Oracle) berkeiből indult útjára mint a Java Servlet specifikáció referencia implementációja. Alkotója, James Duncan Davidson közreműködött abban, hogy a projekt nyílt forráskódú státuszban éljen tovább és a SUN az Apache Software Foundationnak adományozza a Tomcat-et a további fejlesztés gondozására.

A kiszolgáló szoftver ingyenesen letölthető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.