Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen véd a Norton Online Family

|

A Symantec ingyenes internet biztonsági megoldása nem hét nyelven beszél, hanem 25 nyelven kínál védelmet a családoknak a világhálón leselkedő veszélyek ellen.

Hirdetés

A Symantec a mai naptól elérhetővé tette online családbiztonsági szolgáltatását a Norton Online Family-t. A NOF, amely eddig csak angol nyelven létezett, az első olyan világszerte ingyenesen elérhető szolgáltatás, amely nem csupán a nem megfelelő tartalmú weblapokat blokkolja, hanem hozzásegíti a szülőket, hogy gyermekeik online tevékenységének aktív részesei lehessenek, és a biztonságos internet használatra nevelhessék őket.

Sok a rossz tapasztalat
Amint azt a mai napon közzétett Norton Online Family Report is alátámasztja, világszerte a gyerekek 62 százalékát éri negatív élmény internethasználat során ezért, az online biztonságot segítő ingyenes szolgáltatásra, minden eddiginél nagyobb szükség van.

A NOF hatékonyan blokkolja a nem kívánatos tartalmakat, miközben a teljeskörű biztonsággal kapcsolatos nyílt kommunikációra bátorítja a szülőket és gyerekeiket. Az ingyenes szolgáltatás segítségével, a szülők egyértelmű szabályokat állíthatnak fel, ellenőrizhetik a gyerekek által használt keresőszavakat, és többet tudhatnak meg arról, csemetéjük miként van jelen a különböző közösségi oldalakon.

A program valós idejű üzenetküldési lehetőséget is magában foglal, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek üzenjenek szüleiknek, amikor egy blokkolt weboldalra szeretnének látogatni.

Mivel a szolgáltatás internet alapú, a szülőknek az a lehetőség is biztosított, hogy bárhonnan, bármikor, bármilyen számítógépről bejelentkezzenek és változtassanak a beállításokon, vagy egyszerűen csak figyelemmel kísérjék gyermekük online aktivitását.

A NOF sokban különbözik a megszokott biztonsági termékektől, amelyek csupán blokkolják a nem kívánatos tartalmakat, vagy egyszerűen csak ellenőrzik a webes aktivitást. A Norton szolgáltatása egy lépéssel előrébb jár. Míg a szülőknek továbbra is szükségük van a biztonsági megoldásokra, a nevelés, és a folyamatos kommunikáció éppen olyan fontos szerepet kap gyermekeik online biztonságának fenntartásában.

Fehasználóbarát alkalmazás
A legtöbb szülő mára felismerte, hogy időt kell szánniuk arra, hogy megvédjék gyermekeiket az internetes veszélyektől. Egyedül a megfelelő megoldás hiányzott eddig.. Mint webes alapú szolgáltatás, a NOF-t könnyű telepíteni, és pillanatok alatt lehet regisztrálni. Minden bonyolult alkalmazástól mentes, ugyanis korosztálynak megfelelően lehet testre szabni a funkciókat, amelyeket aztán szintén könnyűszerrel meg is lehet változtatni.

A NOF időrendi sorrendben készíti el a jelentéseket. A weboldal ellenőrző például minden, nagy kiterjesztésű extra URL-t kiiktat, amelyet más szolgáltatások képtelenek kezelni. A jelentés a gyerekek által látogatott honlapok kisméretű ikonjait is tartalmazza, így sokkal áttekinthetőbb, és érthetőbb a riport. Ezeket a riportokat a szülők bárhonnan, bármikor lekérhetik, csak internet szükséges hozzá. Ugyanakkor az e-mailben elküldött jelentések lehetőségét is választhatják.

Norton Online Family magyar nyelvű, ingyenes biztonsági megoldását a következő linkre kattintva érheti el:
http://onlinefamily.norton.com

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.