Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes MMS-hétvégék

|

A Pannon ügyfelei augusztusban és szeptemberben minden hétvégén ingyen küldhetnek egymásnak hálózaton belül MMS-üzeneteket.

Hirdetés

A felhasználók MMS-ben képet, fotót, videót, szöveget vagy hangot küldhetnek. A képes üzenetben nem csak a fontos és emlékezetes pillanatokat oszthatják meg másokkal, hanem mindennapos üzeneteinket is egyedivé tehetik, akár e-mail címre, akár mobiltelefonra küldik az üzenetet.

A Pannon most képekkel is segít: a PannonW@P MMS, E-mail menüpontja alatt ingyenesen tölthetőek le különböző fotók, például szerelem, sport, nyár kategóriában. Az ingyenes MMS-küldés igénybevételéhez regisztráció sem szükséges.

Az ingyenes MMS-hétvége mellett augusztus végéig minden hétvégén a Pannon ingyenesen kínálja a wap- és MobilTV szolgáltatásait is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.