Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Oracle szoftver iPodra

|

Az iPhone és iPod touch készülékekhez készített ingyenes költségelszámolási szoftvert az Oracle.

Hirdetés

Az új üzleti alkalmazások a mai elfoglalt vállalatvezetők és menedzserek munkájához igazodnak. A mind nagyobb mértékben mobil munkastílus célzott, intelligens és feladatorientált információkat követel meg a gyors és egyszerű, ugyanakkor megalapozott döntéshozatal érdekében. Az Oracle még 2008 nyarán jelentette be az első Apple App Store online boltból elérhető Apple iPhone készülékre fejlesztett üzleti alkalmazásokat. 

A a legújabb hírek szerint a készpénzes tranzakciókra vonatkozó költségelszámolások automatizálása érdekében az Oracle most bevezette az Oracle iReceipts alkalmazást is, amely együttműködik az Oracle’s PeopleSoft Enterprise Expenses pénzügyi rendszerével. A program lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy iPhone és iPod touch készülékeiken rögzítsék az aktuális készpénztranzakciókat, majd könnyűszerrel továbbítsák az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses rendszerének.

„Az olyan szervezeteknél, ahol a dolgozók gyakran utaznak vagy távmunkában dolgoznak, nagyon sok időt emészthet fel a készpénztranzakciók nyugtáinak szkennelése és e-mailben történő elküldése, vagy a nyugták fénymásolatának postázása a központi számlázási osztály részére. És még ennél is időigényesebb lehet a számlázási osztály számára a nyugták manuális bevitele a vállalatirányítási rendszerbe” – mondta Paco Aubrejuan, az Oracle alelnöke és a PeopleSoft ügyvezetője, majd hozzátette: „Az Oracle iReceipts alkalmazással az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses rendszer felhasználói iPhone vagy iPod touch készülékeik segítségével út közben beolvashatják a nyugtákat és feltölthetik a készpénztranzakciókat, így a költségelszámolási folyamat nem csupán hatékonyabbá, hanem egyben pontosabbá is válik.”

Az iReceipts alkalmazásban az iPhone kamera funkciójának segítségével rögzíthető a nyugták képe, így nincs szükség a papír alakú blokkok megőrzésére. A rögzítést követően az elküldött képeket a PeopleSoft Expenses megoldás a szokásos módon dolgozza fel. Az alkalmazás a helymeghatározó funkció révén arra is képes, hogy automatikusan, a felhasználó aktuális tartózkodási helyének megfelelő címkével lássa el a tranzakciókat. A megoldást az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses 9.0-ás változatát, illetve a rövidesen megjelenő 9.1-es verzióját futtató Oracle ügyfelek az App Store online üzletből ingyenesen letölthetik iPhone és iPod touch készülékeikre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.