Ingyenútra visz Disneylandbe a Google

|

A keresőóriás 11 Disney élménypark látnivalóit rakta fel a Google Utcaképbe.

Hirdetés

Walt Disney 1955-ben hozta létre a kaliforniai Anaheimben a világ első Disneyland élményparkját, amelyben a Disney- (és ma már a Pixar) filmek mesevilága kel életre.

Az első ilyen létesítményt azóta számos követte a világ különböző részén, és ezek a szórakoztató komplexumok ma már a legnépszerűbb turisztikai célpontok közé tartoznak: az anaheimi Disneyland például évről évre közel húsz millió látogatót vonz!

A Disney filmek legendás mesekastélya is ott vár a Google Utcaképben.

Akik régóta szerettek volna eljutni valamelyik Disney-parkba, de nem volt pénzük a nagy utazásra, azoknak van egy remek hírünk: a Google egy sor ilyen élménypark felvételeit tette hozzáférhetővé a Google Térkép Utcaképben, lehetővé téve, hogy a karosszékünkből kóstolgassuk végig a parkok fantasztikus látnivalóit.

Ellátogathatunk többek között az orlandói Walt Disney Worldbe, vagy a kaliforniai Disneylandbe, és ami a legszebb, nem csak a tömeggel nem kell hadakoznunk, de a borsos belépti díjat is megspórolhatjuk.

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.