Hirdetés
. Hirdetés

Inkompatibilis a Playstation 3?

|

Egy japán napilap szerint igen, méghozzá körülbelül 200 PS és PS2 programmal. A Wikipedia lezárta a konzollal kapcsolatos szócikkét.

Hirdetés

A Sankei Shimbun napilap beszámolója szerint a frissen megjelent Playstation 3 körülbelül 200 Playstation és Playstation 2 programmal inkompatibilis. Satoshi Fukuoka, a Sony Computer Entertainment szóvivője erre a hírre úgy reagált, hogy a cég 8 ezer japánban megjelent programmal tesztelte a PS3-mat, de nem nyilatkozott arról, hogy ezek közül hánnyal volt inkompatibilis.

A japánban a minap megjelent újdonság - melyet a gyártó teljes egészében kompatibilisként hirdet a korábbi modellekkel - belső szoftverének internetes frissítésével a probléma megoldható és a Sony ígéretet tett arra, hogy ilyen módon javítani fogja az esetleg felmerülő problémákat.

A Wikipedia ezalatt lezárta az új Sony-konzollal és a Nintendo Wii-vel kapcsolatos szócikkét. A döntés oka, hogy az utóbbi időben elszaporodtak a virtuális tréfamesterek elfogulatlansággal kevéssé vádolható bejegyzései, a múlt héten például a Nintendo teljes oldalának tartalmát a "Nintendo Sucks!!!!!!!!!" bejegyzés váltotta fel. Az enciklopédia egyik szóvivője szerint a korlátozás addig marad érvényben, amíg nem lesz okuk a vandálok érdeklődésének csökkenését feltételezni. A Wikipedia rendszeréből adódóan persze a hasonlóan színvonalas poénoknak szinte hagyománya van, az egyik legismertebb eset, amikor Bill Gates fotóját valaki annak apró bajusszal és szarvakkal kiegészített változatára cserélte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.