Hirdetés
. Hirdetés

InnoMax Díj harmadszor

|

Az innováció itt elsősorban nem a technológiai, hanem az üzleti innovációt jelenti.

Hirdetés

Harmadik alkalommal hirdeti meg InnoMax Díj pályázatát az Invitel. A díjat a szakmai zsűri azoknak a kis- és középvállalatoknak ítéli oda, amelyek az Invitel szolgáltatásaira támaszkodva, azokat innovatív módon használva értek el üzleti sikereket. A hangsúly tehát nem a technológiai innováción, hanem a lehetőségek innovatív alkalmazásán van. Érdemes tehát nevezni például a termelés, a logisztika vagy a HR területéről is.

Három kategóriában lehet pályázni: 5-19 fős, 20-69 fős, 70-250 vállalatok indulhatnak. A pályázatok beadási határideje 2012. február 21. Az eddigi győztes vállalatok 90 százaléka növekedett az utóbbi időben - mutatott rá Zsembery György, az Invitel vezérigazgató-helyettese az InnoMax Klubon.

Az idei utolsó klubrendezvényen a vállalkozások finanszírozásáról hallhattak rövid előadásokat a résztvevők. Krisán László, a KA-VOSZ vezérigazgatója elmondta: a Széchenyi Kártya segítségével évente 17-18 ezer ügylet jön létre, átlagban 7,5 millió forint hitelösszegben. Az elmúlt 9 évben 156 ezer Széchenyi Kártyát adtak ki, összesen 963 milliárd forint hitelt helyeztek ki.

Siba Ignác, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságának főigazgatója kiemelte: a 200 milliárd forintos pályázati keretből 100 milliárd kimondottan csak a kis- és középvállalatok számára érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.