Hirdetés
. Hirdetés

Intelligens üzleti folyamatokat!

|

Hogyan lehet a fogorvosnál korábbi időpontot kapni? Vessük be az IT és távközlési megoldások egyvelegét! - tanácsolja az Avaya.

Hirdetés

Az üzleti folyamatok intelligenciájának fokozása, amit angolul Communication Enabled Business Processesnek (CEBP) neveznek, az Avaya Magyarország stratégiai jövőképéhez tartozik - fogalmazott a cég sajtótájékoztatóján Dancsi András, az Avaya Magyarország kereskedelmi igazgatója. A koncepciót Kővári István, az Avaya konzulense ismertette bővebben.

Ha egy adott érzékelt eseményre valós idejű válasz születik, a hatásokat a rendszer nyomon követi, ezáltal az emberi beavatkozás mértéke és a hibalehetőségek száma csökken. A rendszer működését az Avaya képviselői egy gyakorlati példával illusztrálták: a fogorvosi rendelőben előre lefoglalunk egy időpontot, és jeleztük, hogy korábban is hajlandóak vagyunk és ráérünk az orvoshoz elmenni. Az időpont lemondásakor a rendszer megkeres bennünket egy SMS-ben azzal a kérdéssel, hogy korábbi időpontban szeretnénk-e menni a vizsgálatra. Már csak annyi van hátra, hogy visszaigazoljuk az új időpontot, és két héttel korábban mehetünk az orvoshoz.

A megoldás az új Avaya Communications Process Manager szoftvert használja, illetve az Avaya Global Services által a CEBP megoldásokhoz nyújtott új tanácsadási, integrációs és távoli monitoring támogatását veszi igénybe. A konzulensi tevékenység rendkívül fontos, hiszen a megoldás akkor éri el a maximális hatékonyságot, ha a munkafolyamatokat előbb átbeszélik, értékelik. Kővári István szerint az átbeszélés alatt általában a munkafolyamatokat át is szervezik, és általában egyszerűsítik azokat. Magyarországon ilyen rendszert még nem helyeztek működésbe, a tevékenységet saját és a partnercégek konzulenseire bízva folytatják.

 

avaya01.jpg
 

 

A találkozón az Avaya konzulense bemutatta a 2007 második negyedévétől elérhető Avaya One-X Portal nevű web-alapú kezelőfelületet, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhonnan hozzáférhessenek a vállalati távközlési infrastruktúrához, és szoftveresen kezeljék a beérkező hívásokat, konferenciabeszélgetéseket, hangposta üzeneteket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.