Hirdetés
. Hirdetés

Internetet adományoz a Pannon

|

A Pannon 25 civil szervezetnek adományozott hordozható számítógépet és egy éves internetszolgáltatást, havi 10 GB forgalomig.

Hirdetés

A támogatással a Pannon szociális munkások, egészségügyi és környezetvédelmi dolgozók munkáját teszi ezentúl egyszerűbbé, akik országszerte több száz emberen segítenek. Mint ismeretes, a Pannon április 10-én lépett az internetszolgáltatás hazai piacára két új internetcsomagjával, amelyek 3 és 10 gigabájtos adatforgalmat tartalmaznak június 30-ig történő vásárlás esetén fél évig, 3450, illetve 6450 forintért.

"A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként és a társadalmi felelősségvállalás elkötelezettjeként egyaránt fontosnak tartja a hátrányos helyzetű régiók és civil szervezetek támogatását. A mobil internet segítségével a világhálót olyan helyekre is eljuttatja, ahol eddig nem volt lehetséges annak használata, a hordozhatósággal pedig az úton lévők folyamatos munkavégzését teszi lehetővé" - mondta a mai adományozáson Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.