Hirdetés
. Hirdetés

Iparági mérföldkő a távol-keleten

|

300 Mbit/sec sebességre képes a Szingapúrban bevezetett kereskedelmi 4G LTE-Advanced szolgáltatás.

Hirdetés

A SingTel, mobilhálózati berendezésszállítójával, az Ericssonnal együttműködve azon fáradozik, hogy egész Szingapúrra kiterjessze a 4G LTE-Advanced hálózatot. Az „utcaszintű” lefedettség jelenleg a sziget több mint 55%-ára terjed ki, de 2015 első negyedévére az ország nagy részén elérhető lesz. Beltéri lefedettség egyelőre 29 forgalmas helyen, reptereken, bevásárlóközpontokban érhető el.

Hirdetés

A szolgáltatás 2014. augusztus 23-ától érhető el. A SingTel ekkor helyezte kereskedelmi forgalomba a Samsung GALAXY S5 4G+ készüléket, azaz az első olyan eszközt, amely globálisan kompatibilis lesz a 4G LTE-Advanced hálózatokkal. A SingTel másik kompatibilis okostelefonja, a Samsung GALAXY Alpha 4G+ 2014 szeptemberétől lesz kapható.

„Vásárlóink egyre több dolgot csinálnak okostelefonjukkal, kezdve a videostreameléssel és a webböngészéssel, egészen a selfie-k feltöltéséig. – mondta el Tay Yeow Lian, a SingTel hálózatokkal foglalkozó részlegének ügyvezető igazgatója. – Ezzel a bevezetéssel a SingTel ügyfelei a világon elsőként élvezhetik a leggyorsabb hálózaton működő leggyorsabb telefon előnyeit. Folyamatosan fejlesztjük hálózatainkat a legújabb technológiákkal, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk ügyfeleinknek az egyre inkább „sávszélesség-éhes” mai alkalmazásoknál is.”

 

Mr. Raymond Soh, az Ericsson Singapore & Brunei ügyfélkapcsolati vezetője így nyilatkozott: „Nagy teljesítményű mobilhálózatok kiépítésével a SingTel olyan mobilszolgáltatásokat biztosíthat ügyfeleinek, amelyek gazdagabbá teszik azok életét. Az okostelefonokon és táblagépeken futó alkalmazások egyre nagyobb szerepet játszanak mindennapi életünkben, a szolgáltatói aggregáció pedig garantálja, hogy az ügyfelek minden esetben a legjobb élményt tapasztalják útközben, még a cellahatároknál is”.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.