Hirdetés
. Hirdetés

iPhone akkuproblémát vizsgál az Apple

|

Ezúttal nem füstöl és nem robban, egyszerűen csak nagyon hamar lemerül az iPhone-ok akkumulátora. Valami gyanús a 3.1-es programfrissítés környékén.

Hirdetés

Az iPhone tulajdonosok gyorsan lemerülő akkumulátorokkal kapcsolatos panaszai miatt az Apple arra kért számos felhasználót, hogy a fogyasztást naplózó szoftvert telepítsen az okostelefonjára azért, hogy diagnosztizálják a problémát. A technikai támogatási vonalat ezzel a problémákkal hívókat egy 11 pontból álló kérdőív alapján faggatják a Wi-Fi, Bluetooth és a e-mail használati szokásaikról.

Ez alkalommal szerencsére nincs szó robbanó vagy lángra kapó telefonokról. Aaron Vronko a Rapid Repair nevű telefonszerviz ügyvezetője szerint: ?Az iPhone 3GS bizonyos helyzetekben 50 százalékkal többet fogyaszt, mint elődje. Fogadni mernék, hogy az Apple valamilyen hibát ejtett az iPhone szoftvere és a processzora közti együttműködésben és az utolsó, 3.1-es frissítés túlhasználja a CPU-t. Legalábbis a panaszok a szoftverfrissítés után jelentkeztek."

 

 

A legtöbb panasz a 3GS változat tulajdonosaitól érkezik, de úgy tűnik, hogy a 3G is érintett. Vronko annyiban téved, hogy az első panaszok az Apple technikai fórumára már a júniusi, 3.0-ás frissítés után befutottak, de az kétségtelen, hogy a 3.1-es változat után lett tömeges a jelenség. A legtöbb felhasználó arról számol be, hogy bár a telefon használati szokásai mit sem változtak, az akku már a nap közepén lemerül és a telefont tölteni kell.

Mint az a fentiekből kitűnik, az Apple dolgozik a probléma megoldásán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.