Hirdetés
. Hirdetés

IPhone, te drága: európai és hazai túlárazás

|

Sokkoló árakon vásárolhatók meg az Apple új okostelefonjai.

Hirdetés

Hirdetés

Már Amerikában is nagy a felzúdulás az iPhone X magas ára miatt, több cikk is megjelent az online portálokon a "miért is nem veszek 999 dollárért iPhone-t"-hoz hasonló címmel. Más cikkekben azokat a kiváló minőségű laptopokat sorolják fel, amelyek kevesebbe kerülnek, mint az almás cég okostelefonja. De mit szólnának akkor az amerikaiak, ha annyiba kerülnének az Apple legújabb mobiljai, mint az európai országokban, különösen pedig nálunk, ahol a legmagasabb az áfa a világon.

Az iPhone X 64 gigabájtos kiadásáért Magyarországon 379 990 forintot, a 256 gibabájtos tárolókapacitású változatért 436 990 forint kérnek, Amerikában ezek a modellek 999, illetve 1149 dollárért vásárolhatók meg. Ez a Magyar Nemzeti Bank mai hivatalos árfolyamán (256,82) számolva 256 563, illetve 295 086 forintnak felel meg, vagyis pusztán a különbözetért egy jó androidos mobilt lehet vásárolni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.