Hirdetés
. Hirdetés

iPodon keresztül üzen a sportcipő

|

Az új Nike cipő az iPod zenelejátszóval összekötve közli viselőjével, hogy mennyi ideig és milyen távolságot futott aznap. A vezeték nélküli rendszer neve Nike+iPod Sport Kit.

Hirdetés

A Nike sportcipőgyártó az Apple Computerrel közösen fejlesztette ki a Nike+iPod Sport Kit nevű vezeték nélküli rendszerét. A rendszer lelke egy érzékelő lapka, melyet a Nike+ cipőkbe építettek be. A lapka folyamatosan küldi az adatokat az iPodra szerelt vevőhöz. A Nike weboldalán megtekinthető egy demonstráció, ahol egy atléta az iPod Nanóhoz csatlakoztatja a rendszert, ami azután folyamatosan megjeleníti az adatokat a futási időről, a megtett távolságról és az elégetett kalóriákról.

Az új rendszert csak a Nike+ Air Zoom Moire cipővel lehet használni, az előrendeléseket a cég weboldalán fogadják. A Nike más iPod kiegészítőket is tervezett és forgalmaz: dzsekiket, nadrágokat és vízhatlan zsebekkel rendelkező iPod tartó karszalagokat. A Nike+iPod sport egység júliusban kerül a boltokba, 29 dolláros áron kínálják majd. A Nike+ cipőhöz egy iPod nano, egy Macintosh számítógép, USB 2.0-ás port, a MAC OS X 10.3.9.-es verziója, illetve iTunes 6.0.5-ös kell; a PC-tulajdonosoknak USB 2.0-ás portra, Windows 2000-re vagy XP-re és iTunes-ra lesz szükségük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.