Hirdetés
. Hirdetés

Ismeri ezt a Windows 10-trükköt?

|

Így térhet át a Feladatkezelő egyszerűsített felületére.

Hirdetés

Hirdetés

Egy sor hasznos szolgáltatása van a Windows operációs rendszer Feladatkezelő segédprogramjának, amely a leggyorsabban a Ctrl-Shift-Esc billentyűkombinációval indítható el. Használhatjuk a programot többek között a futó programok és folyamatok memóriafoglalásának, valamint lemez- és processzorhasználatának monitorozására, a hálózati forgalom figyelésére és a rendszerindításkor automatikusan betöltődő programok letiltására.

Kevesen tudják ugyanakkor, hogy a Feladatkezelőnek van egy egyszerűsített felhasználói felülete. Az erre való áttéréshez menjünk a program Teljesítmény lapjára, és a programablak bal oldalán kattintsunk kétszer az egérrel a modulok (Processzor, Memória stb.) területén, melynek hatására megjelenik egyszerűsített felület. A visszakapcsolás a bővített felületre hasonlóképpen két kattintással tehető meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.