Hirdetés
. Hirdetés

Vissza a jövőbe: az iPhone 12 Pro olyan lesz, mint az iPhone 5!

|

Az Apple ősszel megjelenő csúcsmodellje a korábbi, sikeres dizájnt idézi majd.

Hirdetés

Hirdetés

Egy friss hír megerősíteni látszik a pletykát, amely szerint az iPhone 12 tervében az Apple vissza akarja hozni az iPhone 5 klasszikus kialakítását a lekerekített szélű kerettel és a lapos kijelzővel.

A Bloomberg szerint négy iPhone modell várható ősszel, kettő közülük drága modell lesz (valószínűleg iPhone 12 Pro és 12 Pro Max néven kerülnek majd forgalomba), állítólag ezek idézik majd a legendás dizájnt. Lesz két olcsóbb iPhone 12 is, de ezek kialakításáról egyelőre nem sokat tudni.

A hírek szerint az Apple egy kisebb, olcsóbb HomePodon is dolgozik: az eredeti HomePod ugyanis nehezen boldogult az okos hangszórók piacán az Amazon Echo és a Google Home szegmensében.

Az Apple a 2017-es iPhone X óta nem sokat frissített az iPhone-ok megjelenésén, úgyhogy valóban van értelme a változtatásnak. Főleg úgy, hogy a 2018-as és 2020-as  iPad Pro igen népszerű volt az iPhone 5, 5s és SE modelleket idéző elegáns vonalaival.

A módosítás másik haszna az lehet, hogy megkülönbözteti az Apple modelljeit a rivális Android gyártók mobiljaitól.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.