Hirdetés
. Hirdetés

IT költségek optimalizálása, menedzselt nyomtatási szolgáltatások

|

Az üzleti célok és az IT-technológiák összehangolása komoly kihívást jelent, ugyanakkor számottevő piaci előnyt is hozhat. A HP technológiai vívmányaival és minőség iránti elkötelezettségével az AlphaNet - HP kiemelt üzleti partnerként - számos üzemeltetés-hatékonysági megoldás megvalósítását teszi lehetővé az ügyfelek számára. (x)

Hirdetés

Több esetben is bebizonyosodott már, hogy az elvárt hatékonyság és a versenyképesség javítása rövid és hosszú távon is csak korszerűen menedzselt és mérhető IT-eszközparkkal valósítható meg. A belső üzemeltetői humántőke, az üzemeltetésre fordított energia, a belső IT-szolgáltatások, illetve a szoftver- és hardver-erőforrások frissítése mind-mind nélkülözhetetlennek bizonyulnak - ám az elvárásokkal együtt gyakran az IT-költségek is növekednek. A gyorsan fejlődő üzemeltetési világban a szűkös erőforrásoknak is szigorúan hibamentesen, takarékosan kell működniük, és képeseknek kell lenniük a változások gyors, pontos követésére. Összetett problémát jelent, ha a költségcsökkentés mellett az IT-üzemeltetés alkalmazkodóbb, optimalizált infrastruktúra kiépítésére törekszik.

A HP mindezen igényeket szem előtt tartva fejlesztette ki az Instant-on nyomtatási technológiát, amellyel a gépek feleannyi energiát használnak fel, de akár 50%-kal nagyobb teljesítményre képesek, mint más, korábbi lézernyomtatók. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy ezeknek az elavult, heterogén nyomtatási eszközöknek a működtetése többletköltséggel járhat. A HP menedzselt nyomtatási szolgáltatásai (Managed Print Services, MPS) az üzemeltetési költségből is megtakarítási lehetőséget nyújtanak, mivel egy alaposan megtervezett MPS stratégia a nyomtatási eszközök kisebb energiafogyasztását, a kellékanyag-pazarlás megszüntetését, kisebb környezetterhelést, az IT-környezet egyszerűsítését, valamint a produktivitás javulását irányozzák elő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.