Hirdetés
. Hirdetés

Itt a Microsoft új Live Messengere

|

A Microsoft mai bejelentése szerint kihozta Live Messengerének új, béta változatát, mely a jelenlegi MSN Messenger üzenetküldő alkalmazást hivatott felváltani.

Hirdetés

A korábban csak béta-tesztelők számára hozzáférhető program már letölthető a Windows Live Ideas oldalon. Az új termékkel a Microsoft a Google, a Skype és más cégek kommunikációs szoftvereivel kíván versenybe szállni. A Live Messenger szolgáltatásai a Windows Live Call nevű PC-s telefon-alkalmazás, valamint a Video Conversation, mely a hangátvitel mellett ingyenes videokapcsolatot is lehetővé tesz a felhasználók számára.

A Live Call elérhetőségét a Microsoft a jövő héten tervezi Ausztriára, Belgiumra, Finnországra, Írországra, Olaszországra és Hollandiára is kiterjeszteni. A Verzion Communications-el közös szolgáltatás eddig az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban volt hozzáférhető. A Philips és az Uniden is beszáll az új alkalmazás népszerűsítésébe, a Microsoft szerint a két cég kifejezetten a Live Messenger számára készít majd vezeték nélküli telefonokat. A tervezett készülékek olyan duál-telefonok lesznek, melyek egyaránt alkalmasak az internetes és a hagyományos telefonrendszerekhez való kapcsolódásra.

Az új Messenger rendelkezik majd a "megosztott mappák" elnevezésű szolgáltatással is. Ez azt teszi majd lehetővé, hogy a felhasználó képeket vagy egyéb fájlokat osszon meg beszélgetőpartnereivel, egyetlen egérmozdulattal a beszélgetés ablakába húzva azokat. Mindezen felül küldhetünk majd üzeneteket éppen el nem érhető (offline) kapcsolatainknak is, akik következő belépésükkor olvashatják el azokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.