Hirdetés
. Hirdetés

Itt a szuperbiztonságos Tor böngésző androidos mobilokra

|

Már letölthető az adatvédelem nehézsúlyú bajnokának első stabil változata.

Hirdetés

Hirdetés

2018 őszén jelent meg a Tor Project Android operációs rendszerre átszabott böngészőjének nyilvános betekintő változata, most pedig még tovább lépett a fejlesztés: bejelentették az androidos Tor első stabil változatát.

A legendás böngésző mobilokon is ugyanazt nyújtja, mint asztali rendszereken: megakadályozza a nyomkövetést, véd a megfigyelések és az ujjlenyomat-elemzésen alapuló praktikákkal szemben, és a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja.

Az egyszerű felületről a Google vagy a Mozilla böngészőjében megszokott szolgáltatások zöme hiányzik, de a Tor vezéreszméje nem is a kényelmes használat, hanem az adatbiztonság maximalizálása és az anonimitás megőrzése. Ennek érdekében a forgalom háromszoros titkosításon esik át, miközben a Tor sok ezer szerverből álló hálózatán áthalad.

Az alkalmazás természetesen teljesen ingyenes az Androidon, de futtatásához a mobil operációs rendszer 4.1, vagy annál frissebb változatára van szükség.  iOS változatot a platformra érvényes Apple-korlátozások miatt nem adnak ki a böngészőből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.