Hirdetés
. Hirdetés

Itt a világ első blockchain mobilja!

|

Az újdonság októberben jelenik meg, és ezer dollárba fog kerülni.

Hirdetés

Hirdetés

Az iPhone gyártó Foxconn megállapodást írt alá a Sirin Labs-szal a világ első blockchain okostelefonjának gyártására. Az első darabok októberben kerülhetnek a boltok polcaira.

A Finney névre hallgató mobilt, amellyel egyszerűbbek lesz a kriptovalutás tranzakciók, tavaly szeptemberben jelentették be, és azóta a Sirin Labs állítólag már több, mint 25000 előrendelést kapott. Legalább százezer darabot szeretnének eladni, de azt se tartják kizártnak, hogy akár több millió darab is gazdára találhat belőle.

A svájci székhelyű Sirin Labs nyolc különböző piacon kezdi meg a mobil árusítását: olyan országokat céloznak meg, ahol a kriptovalutákat már széleskörűen használják.

A Finneyt több biztonsági funkcióval is felvértezik: a jelszóvédelem, az ujjlenyomat-leolvasó és iriszszkenner mellett egy fizikai kapcsoló is lesz rajta a kriptovalutás műveletek engedélyezéséhez.

A cég saját Android alapú operációs rendszert fejlesztett az eszközhöz, amelyet 5,5 hüvelykes kijelzővel, 64 gigabájt tárolóval, 6 gigabájt RAM-mal, és 12 megapixeles kamerával szerelnek fel. Ára 999 dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.