Hirdetés
. Hirdetés

Itt a Windows 8, már készül a 9-es

|

Az új platform mától megkezdi hódító útját, majd kiderül, hogy milyen sikerrel. A redmondiak már a következő kiadáson dolgoznak.

Hirdetés

Habár kereskedelmi forgalomban csak október 26-án jelenik meg a Windows 8, a Microsoft új operációs rendszerének a végleges verziója a mai nap kezdi meg életét, az MSDN és TechNet előfizetéssel rendelkező fejlesztők és IT szakemberek ugyanis már letölthetik a  platformot. Második körben holnap a frissítési garanciával rendelkező szervezetek is hozzáférhetnek a rendszerhez, azaz sokan már a héten áttérhetnek Windows 8-ra.

 

 

A pontos ütemezés a következő:

Augusztus 15: Az MSDN előfizetők, valamint a TechNet előfizetők letölthetik a Windows 8 végleges kiadását
Augusztus 16: A Microsoft Frissítési Garanciával (Software Assurance) rendelkező szervezetek hozzáférhetnek a Windows 8 Enterprise változatához a Volume License Service Center szolgáltatásán keresztül; A Microsoft Partner Network tagjai is letölthetik a szoftvert
Augusztus 20: az Action Pack Provider (MAPS) tagok megkapják a hozzáférést
Szeptember 1: A frissítési garanciával nem rendelkező mennyiségi licenc előfizetők is letölthetik a rendszert
Október 26: kereskedelmi forgalomba kerül a Windows 8

Elkészült tehát a rendszer, ám a redmondi szoftvercég fejlesztői a jelek szerint nem szabadságolták magukat, hiszen már a következő kiadáson dolgoznak. A Windows 9, illetve a Windows Blue kódnév is felbukkant e téren. A témáról bővebben a Computerworld számol be!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.