Hirdetés
. Hirdetés

Itt az 50 dolláros Amazon tablet

|

Igaznak bizonyultak a pletykák az online kereskedő alacsony árú tabletjéről, amely jellemzői alapján jó vételnek ígérkezik.

Hirdetés

Bár az olcsó tabletek többsége gyenge minőségű képet adó TN panelekkel kerül forgalomba, az Amazon új Fire táblagépe 7 hüvelykes IPS kijelzőt kapott, amelynek felbontása 1024x600 képpont. Az eszköz 1,3 gigahertzes, négymagos processzor köré épül, továbbá 1 gigabájt RAM-mal, előlapi és hátoldali kamerával, valamint egy microSD foglalattal szerelték fel, amelynek révén 128 gigabájtig bővíthető a tárolókapacitása.

Hirdetés

Az új tablet a gyerekeknek szánt, 100 dolláros Kids Edtion változatban is elérhető lesz (lásd képünkön), amely ellenálló gumi házban kerül forgalomba, és a vásárlók egyéves Amazon Free Time Unlimited előfizetést és kétéves garanciát kapnak hozzá. Az utóbbi keretében az Amazon kicseréli a törött tableteket, függetlenül attól, hogy miképpen károsodott az eszköz. Mindkét tablet szeptember 30-tól lesz megvásárolható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.