Hirdetés
. Hirdetés

Itt az AMD leggyorsabb processzora

|

A gyártó rekordsebességű A10-7890K lapkája integrált grafikus processzorral érkezik.

Hirdetés

A 165 dollárba kerülő új processzorral 500 dollár alatti költségű olyan asztali számítógépek építhetnek a játékkedvelők a gyártó szerint, amelyek képesek kezelni a háromdimenziós és nagyfelbontású játékokat. A Godavari architektúrára épülő lapka 1,02 teraflop sebességű, valamivel gyorsabb, mint az A10-7870K. Teljesítménye hasonló az Intel által 2013-ban kiadott 57 magos Xeon Phi 3120P szuperszámítógépes lapkáéhoz. Az A10-7890K négy CPU magot és nyolc Radeon R7 GPU magot tartalmaz. Lehetőség van a túlhajtására a teljesítmény növelése érdekében. Mivel beépítve tartalmazza a grafikus processzort, nem szükséges külön grafikus kártyát vásárolni hozzá. Az AMD a Wraith Cooler hűtőbordát is mellékeli a processzorhoz.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.