Hirdetés
. Hirdetés

Itt az első igazán olcsó 5G mobil!

|

A Xiaomi Mi 10 Lite tudása alapján középkategóriás eszköz, az ára viszont szinte botrányosan alacsony.

Hirdetés

Hirdetés

Manapság az 5G mobilok még jóval drágábbak, mint a 4G-sek, kihasználni viszont nem nagyon lehet őket, emiatt egyelőre sokan hanyagolják ezt a technológiát. Ezen akar most változtatni a Xiaomi.

A kínai gyártó új Mi 10 Lite modellje az első igazán megfizethető árú 5G mobil. A 2020. májusában megjelenő eszköz 349 euróba fog kerülni, vagyis lényegesen olcsóbb lesz, mint a jelenlegi árbajnok, a Xiaomi Mi Mix 3 5G.

Ezért a pénzért 6.57 hüvelykes AMOLED kijelzőt, négy hátoldali kamerát (köztük egy 48 megapixeleset), és egy 16 megapixeles szelfikamerát kapunk. A telep 4,160 mAh-s, a lapkakészlet egy Snapdragon 765G.

Ha a paramétereit nézzük, a Xiaomi Mi 10 Lite inkább középkategóriás eszköznek tűnik, ára viszont egyértelműen a költségtakarékos tartományba pozícionálja. 

Most, hogy a Xiaomi kiad egy valóban olcsó 5G okostelefont, remélhetőleg sokkal több vásárló fogja úgy érezni, hogy érdemes az új generációs technológiába fektetni, és a cégek is nagyobb fantáziát látnak majd az 5G-ben. A kereslet növekedése pedig pezsdítőleg hathat a kínálati oldalra is. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.