Hirdetés
. Hirdetés

Itt az ingyenes Microsoft Teams otthoni felhasználóknak

|

A Microsoft elkészítette a gyorsan népszerűvé vált szoftver családi változatát. Androidra és iOS-re már letölthető a szoftver, és nemsokára jön az asztali verzió is.

Hirdetés

A Microsoft Teams a koronavírus-járvány alatt hatalmas karriert futott be, és a cégek munkáját segítő egyik legfontosabb eszközzé vált. A Microsoft azonban tovább akarja szélesíteni a felhasználói kört, ezért bejelentette a szolgáltatás vadonatúj változatát, amely kifejezetten az otthoni felhasználókat célozza meg, és a családi, baráti (táv)kapcsolatok fenntartását igyekszik kiszolgálni.

Hirdetés

Bár az új verzió első látásra nem több, mint egy szokásos csevegő app, a Microsoft azt állítja, hogy szerint jóval többet tud ennél, és remekül használható a személyes projektekhez. A fejlesztő olyan példákat hoz fel, mint a nyaralás megtevezése, vagy a teendők közös összeállítása. De akár bevárlási listákat is összebarkácsolhatunk és megoszthatunk vele a családi csoportban.

Az otthoni felhasználók számára átdolgozott, ingyenes Microsoft Teams alapszolgáltatásokat nyújt, vagyis nem elégíti ki a vállalatok igényeit. Amit tud: csevegés, hangos és videohívások, csoportok támogatása, dokumentumok, naptárak megosztása, Microsoft 365 integráció. Fontos nüansz, hogy a Microsoft ellátta egy biztonsági lehetőséggel is, amely azt érzékeny információk (jelszavak, azonosítók stb.) megosztását segíti.

Microsoft fiók birtokában már letölthető az app betekintő változata Android alá és iOS rendszerekre, és idén megjelenik az asztali kliens is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.