Hirdetés
. Hirdetés

Itt az iPad-re optimalizált Gmail

|

Az Iterative Web App a Gmail használatát igyekszik megkönnyíteni iPad-en.

Hirdetés

A Google bejelentette, hogy elkészült a Gmail Apple táblájára optimalizált változata, az Iterative Web App. Habár a levelezőrendszer eddig is elérhető volt a készüléken, finoman szólva nem volt képes élvezetes felhasználói élményt nyújtani. A most bejelentett Iterative Web App ennek megfelelően korrigálja az eddig tapasztalt hibákat, ami mellett pár tablet alapú újdonsággal is gazdagodott.

 

 



Ha a felhasználók levelet írnak, akkor például a Gmail már nem osztja ketté a képernyőt, hanem az adott üzenetet teljes képernyőn jeleníti meg az érintéssel vezérelhető billentyűzettel együtt, ami jelentősen megkönnyíti az e-mailek szerkesztését. E mellett a Google mérnökei kijavították a visszajelzésekben gyakran felrótt görgetési problémát is, így már nem okozhat gondot az iPad felhasználók számára a hosszú levelek olvasása.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.