Hirdetés
. Hirdetés

Javított a HTCC

|

A Hungarian Telephone and Cable Corporation nettó nyeresége törzsrészvényenként 0,24 dollárt tett ki az idei első negyedévben.

Hirdetés

A HTCC 4 millió dolláros nettó profittal zárta az idei első negyedévet, ami törzsrészvényenként 0,24 dollárt jelent, szemben a 2007 első negyedévében jegyzett 54,7 millió dolláros (törzsrészvényenként 4,22 dollár) veszteséggel - áll a társaság pénteki közleményében. Idén január-márciusban a HTCC 168 százalékkal növelte bevételeit a bázishoz képest, így a bevételek 49,1 millió dollárról 131,5 millió dollárra emelkedett. A HTCC 2008. első negyedévében elért bruttó fedezetének eredménye 216 százalékkal, 24,0 millió dollárról 75,8 millió dollárra nőtt az előző év megfelelő időszakához viszonyítva.

Az üzemi eredmény 236 százalékkal, 6,7 millió dollárról 22,5 millió dollárra emelkedett. A HTCC üzemi tevékenységekből származó nettó készpénzállománya a 2008. március 31-én végződő negyedévben 17,3 millió dollár volt, míg a készpénz-, illetve készpénz-jellegű eszközállománya 47,5 millió dollárt tett ki.

A Hungarian Telephone and Cable Corporation az Invitel márkanév alatt szolgáltat a magyar piacon, ahol több mint egymillió ügyféllel rendelkezik.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.