Hirdetés
. Hirdetés

Javuló minőségű LCD képek

|

A Samsung ma bejelentett új technológiája világosabbá és jobban láthatóvá teszi a kézi eszközök digitális kijelzőjét még napfényben is.

Hirdetés

A vállalat közlése szerint az intelligens mobil vezérlőegység a környezet fényhatását egy 32 fokos skála szerint határozza meg, és ennek megfelelően szabályozza az eszköz LCD (folyadékkristály kijelzős) képernyőjének megvilágítását. Az új rendszer a Samsung adatai alapján beltéri használatban akár 30 százalékkal csökkentheti a teljes készülék fogyasztását.

A vállalat SAIT (Samsung Advanced Institute of Technology) intézete által kifejlesztett algoritmus nemcsak a fény és a szükséges megvilágítás szintjét méri, de a képminőséget is nagyban javítja a fényerő és színek a telítettségének szabályozásával. Az illetékesek ígérete szerint már idén megkezdődik az új technológiát alkalmazó termékek sorozatgyártása, melyek karácsonyra már a boltokban is kerülnek.

A Samsung háza tájáról származó további érdekesség, hogy augusztus 29-én a párizsi Louvre-ban három különálló mobildizájnt mutatott be. Az Ultra Edition készülékek a cég tájékoztatása szerint egy olyan törekvés eredményei, amelynek célja a külső elemek (könnyen hordozható, ergonómikus stílus) és a belső tulajdonságok (felhasználói menü és belső erő) egyensúlyának megteremtése.

Az Ultra Edition 12.9 (D900) ideális választás lehet azoknak, akik a legújabb funkciókat és dizájnt egyaránt fontosnak tartják. A csupán 12,9 mm vastag készülék egy három megapixeles kamerával, a fényképek közelebb hozására alkalmazható autofókusszal, valamint olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a "uGo". A készülék használójának öt árnyalat - a fekete, a piros, a kék, az ezüst és a szénszürke - segít a személyreszabott beállítások színesítésében.

Ami a karcsúságot illeti, az Ultra Edition (X820) generációjának vezető tagja a világ legvékonyabb, 6,9 mm-es profiljával. Nyugodt, divatos megjelenésű telefon négyféle szín opciót kínál - a feketét, a kéket, a rózsaszínt és a titánium ezüstöt.

Végül a "trendhagyó" trió harmadik tagja az Ultra Edition 9.9 (D830), melynek kagylóra elmékeztető formája 9,9 mm-es profilba fér bele. Ez a mobiltelefon a legvékonyabb folder design, mely tartalmazza az összes olyan multimédiás funkciót, mint a 2 megapixeles kamera, a Bloetooth technológia, a fájlnézegető, a TV kimenet és a bővíthető memória. Öt különböző megjelenéssel áll rendelkezésre, kétféle fekete, fehér ezüst, kék, rózsaszín, valamint a speciálisan tervezett mintás előlapokkal vásárolható meg.

A Samsung Ultra Edition mobil készülékei jelenleg már egész Európában kaphatók, de a vállalat még több Ultra Edition készülék mihamarabbi bemutatását tervezi a piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.