Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős Huawei-innováció

|

Az Atlas 900 nevű mesterséges intelligencia tréning klaszter teljesítménye megfelel 500 ezer PC teljesítményének.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei Connect 2019 rendezvényen jelentette be a kínai óriás az Atlas 900-at, a világ leggyorsabb mesterséges intelligencia tréning klaszterét, amely segítheti a mesterséges intelligencia megoldások szélesebb körben való elterjedését.

Az Atlas 900 a Huawei-féle Da Vinci architektúrára épül, és több ezer Ascend 910 mesterséges intelligencia processzorból áll. Teljesítménye eléri a 256-1024 PFLOPS-ot FP16-nál, ami megfelel 500 ezer PC számítási teljesítményének. A Huawei adatai szerint 59,8 másodperc alatt képes tréningelni a mesterséges intelligencia tréning teljesítményt mérő ResNet-50-et, ez az eredmény 10 másodperccel gyorsabb a korábbi világrekordnál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.