Hirdetés
. Hirdetés

Jobb kapcsolatok, egyszerűen

|

Az ATEN-nel bármikor, bárhonnan csatlakozhat a világhoz.

Hirdetés

Az ATEN 1979-es megalapítása óta kínál specializált IT kapcsolódási és management megoldásokat, professzionális audio/video valamint Green Energy termékeket ügyfeleinek az otthoni irodai (SOHO), kis- és középvállalati (SMB) vagy nagyvállalati szegmensben.

aten
aten

Az ATEN SOHO és SMB megoldásai között számos kábeles KVM, desktop KVM és LCD KVM termék található. A nagyvállalati megoldások között egy sorozat Over IP megoldás található, melyek segítségével az ügyfelek hatékonyan kezelhetik cégük IT infrastruktúráját a világ bármely részéről. A Professional Audio/Video termékcsalád tagjai között megtalálhatók többek között az otthoni és professzionális felhasználásra szánt megoldások melyek rendkívül sok szegmensben (többek között oktatás, egészségügy, reklám, házimozi) használhatók.

A nemrégiben bemutatott Green Energy termékcsalád az intelligens és gazdaságos PDU-kat jelöli, melyek valósidejű energia managementre képesek és akár távoli helyszínről is kezelhetők.
Az ATEN a csatlakozási és management megoldások specialistája. Termékeink egy globális viszonteladói hálózat segítségével jutnak el ügyfeleinkhez, így kielégítve a széleskörű felhasználói igényeket. Az ATEN-nél törődnek az ügyfeleinkkel, ezért törekednek a legjobb minőségű ügyfélszolgálati rendszer működtetésére.

aten-all
aten-all


Miért az ATEN KVM megoldásai?

30 év tapasztalat innovatív megoldások terén
A több, mint 30 éves tapasztalatnak köszönhetően napjainkra az ATEN lett a KVM iparág vezetője. Az ATEN termékei lefedik a teljes piacot a belépő szinttől a nagyvállalati szintig. KVM termékeink változatos felhasználásra jelentenek rugalmas és integrált megoldást.

Rugalmas telepíthetőség
Az ATEN KVM termékein számos csatlakozó, port és modul hely van kialakítva – nem számít, mekkora rendszerbe kell integrálni őket. Az eszközök könnyedén bővíthetők daisy chain vagy kaszkádolás segítségével. A szerverek számának növekedésével elegendő további switch-ek hozzáadása és a rendszer egyszerűen kezelhető marad.

Helytakarékos kialakítás
Az ATEN LCD KVM switch-ei integrált, kihúzható billentyűzettel, felhajtható LCD panellel és touch pad-el rendelkeznek, és csupán 1U helyet foglalnak a rack szekrényben.

Multiplatform integráció
Az ATEN Rach KVM switch-ek adapter kábelei lehetőséget adnak többféle rendszer (Windows, MAC, Sun, Linux) egyidejű kezelésére és a KVM switch management rendszerbe való integrálására.

Távoli management
Számos ATEN KVM megoldás kínál platform-független, böngésző alapú hozzáférést interneten vagy LAN-on. A távoli hozzáférés és management miatt a kezelő személyzet létszáma csökkenthető és a szerverek bárhonnan, bármikor elérhetők.

Szimultán monitorozás
Az ATEN szabadalmaztatott Panel Array Mode™ eljárása segítségével a kezelő több port kimenetét jelenítheti meg egy időben, ugyanazon a kijelzőn.

Rendkívüli ár és teljesítmény
Szaktudásunk és high-tech, automatizált gyártási folyamataink segítségével kiváló termékeket tudunk előállítani. Hisszük, hogy egy hatékony megoldás nagy előnyt jelent a szerverszoba managementben, és egyik fő célunk, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket hozzuk létre.

Szeretne még többet megtudni az ATEN termékekről és lehetőségekről?

Minden ATEN érdeklődőnek, aki ellátogat hozzánk, univerzális telefonvédő fóliát adunk ajándékba!

Hirdetés

Akkor várjuk jelentkezését a zsofi@alphasonic.hu címen!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.