Hirdetés
. Hirdetés

Jobban lát és gyorsabban gondolkodik az új Atom processzor

|

Az Atom E3900 sorozat lapkáit IoT eszközökbe szánja az Intel.

Hirdetés

Az IoT forradalom olyan eszközök térhódítását jelenti, amelyek a felhasználók meghosszabbított szemeként és füleként működnek, sőt, döntéseket is képesek önállóan meghozni.  Mindez komoly feladatot ró a bennük ketyegő proceszorokra, az Intel új Atom sorozatának processzorai azonban derekasan megfelelnek a kihívásnak.

Az E3900 sorozatot továbbfejlesztett gépi látás és ipari szintű időzítési képességek jellemzik. A lapkák 1,7-szeres számítási teljesítményt nyújtanak elődeikhez képest, és gyorsabb a memóriájuk. 3D grafikus teljesítményük 2,9-szerese a korábbi generációénak, és három független megjelenítőről képesek 4K Ultra HD video-renderelésre. Négy darab vektoros képfeldolgozó egység dolgozik bennük a képi zaj csökkentésén, javítva a félhomályos képek minőségét és felbontását.

A hálózati videorögzítés területén 15 kamera 1080p videostreamjét képesek fogadni, és felvértezték őket az ipari használatra szánt TCC ((Time Coordinated Computing) technológiával, ami lehetővé teszi az eszközök akcióinak pontos ütemezését, és tizedére csökkenti a késleltetési időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.