Hirdetés
. Hirdetés

Jobban néznek majd ki a videók a Windows 10-ben

|

A Microsoft egy új funkciót épített a Windows 10 ősszel esedékes, jelenleg Redstone 5 kódnéven futó következő kiadásába, amely automatikusan beállítja a videók fényességét a környezet megvilágításához igazítva a lejátszást.

Hirdetés

Hirdetés

A szolgáltatáshoz - amely hasonlóan működik, mint a mobiltelefonok kijelzőjének automatikus fényességbeállítása - az operációs rendszer az eszköz fényérzékelőjét használja a környezeti fény erősségének a meghatározásához., lehetővé téve a képernyő használatát még erős napfényben is. A funkciót a Gépházban kell majd bekapcsolni, és csak akkor lesz használható,  ha az eszköz fényérzékelő szenzorral.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.