Hirdetés
. Hirdetés

Jobs bemutatta a második generációs Apple TV-t

|

Az apró berendezés az interneten és a mobileszközökön elérhető tartalmakat egyaránt képes a televíziókészülékekre irányítani.

Hirdetés

Az Apple szerdán mutatta be az Apple TV legújabb verzióját. A megújult eszköz segítségével a felhasználók az iTunes store-ban megvásárolt, illetve a Netflix-előfizetéssel elérhető tartalmakat - TV-showkat, filmeket - tölthetik le. Az első generációs, 299 dollárba kerülő Apple TV-t kiváltó készüléket 99 dollárért kínálja a gyártó.

A bemutatón elmondták, hogy az Apple TV felhasználói különféle számítógépen, illetve iOS-t futtató eszközökön tárolt multimédiás tartalmakat is megjeleníthetnek televíziós készülékeik képernyőjén.

Az új eszköz alig tenyérnyi méretű, és négy héten belül kerülhet a boltok polcaira. Beépített wifivel és HDMI kimenettel rendelkezik - ismertette Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója egy San Francisco-i sajtóeseményen. A vállalat eddig az ABC-vel és a Fox-szal kötött szerződést, de más televíziós tartalomszolgáltatókkal is tárgyalásokat folytatnak.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.