Hirdetés
. Hirdetés

Jól fogynak az SSD-k

|

A mobilos szektorban az első negyedévben megháromszorozódtak az eladások.

Hirdetés

Bár az ultrabookok nem remekelnek túlzottan, a tabletek eladásai már jóval inkább az egekbe törnek. Ez persze remek hatással van az SSD-kre is. Egy ideje már tudjuk, hogy jól alakulnak az eladások, de eddig nem volt ismert, hogy mennyire. 

Hirdetés

Az IHS iSuppli most ezt a kérdést vizsgálta meg, 2013. első negyedévére vonatkozóan. Az eredményeik szerint a mobilkészülékek remek eladásainak köszönhetően az idei első három hónap alatt megtriplázódtak az eladások, az egy évvel korábbi időszakhoz képest. 

Amennyiben a teljes méretű notebookok is inkább SSD-t használnának, akkor a számok még magasabbak lennének. Január és március között azonban még így is 5,9 millió SSD-t adtak el. Ha nem csak a mobilos szektort nézzük, hanem a teljes piacot, akkor már nem volt akkora ugrás, "csak" 92 százalékos növekedésről beszélni ugyanis. Ez összesen 11,5 milliós darabszámot jelentett. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.