Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Microsoft Zune telefon?

|

A cég tavaly dobta piacra az iPod riválisát, a Zune-t, amely nem lett sikeres. Lehetséges, hogy most elkészítik az iPhone riválisát is?

Hirdetés

Bizonyára emlékszünk rá, hogy a Microsoft tavaly piacra dobta a maga iPod riválisát, a Zune-t, amely - fogalmazzunk így - nem kimondottan aratott sikert a vásárlók között. Mint arról tavaly többször is hírt adtunk, a Microsoft egyértelműen iPod-konkurensnek készített médiajátszója messze alulteljesített a piacon, és kezdeti Vista-inkompatibilitása sem segített a helyzeten. Most mégis lehetséges, hogy elkészítik az iPhone riválist?

Már a premier előtt rebesgették, hogy a Microsoft Zune mobiltelefon piacra dobásán is gondolkodik, de a Zune médiajátszójának sikertelensége az agyonhallgatás jótékony homályába borította a kérdést. Azonban a tizennegyedik Citigroup Technológiai Konferencián Mindy Mount, a Microsoft illetékes divíziójának pénzügyi vezetője azt nyilatkozta, hogy a Zune telefon nem került ki a lehetséges fejlesztések köréből. Nem kell hozzá túl nagy éleslátás, hogy a Zune-telefon kérdésének - ha másképp nem, hát említés szinten - ismételt napirendre kerülése egyértelműen az Apple iPhone-jának sikeréről szól.

Sokak szerint a leglényegesebb kérdés, hogy egy, a Zune márkanéven belül fejlesztett telefonról van szó, vagy más gyártó készülékein fut majd a Zune szoftvere. Ezzel kapcsolatban a Microsoft illetékese továbbra sem szolgált konkrétumokkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.