Hirdetés
. Hirdetés

Jön a szuperolcsó iPhone

|

A harmadik negyedévben megjelenő, LCD kijelzős modell ára 550 dollárról indul.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple három különböző iPhone-ok dolgozik, és az egyik egy 6,1 hüvelykes LCD kijelzős olcsó modell lesz, amit a tömegeknek szánnak.

A KGI elemzője, Ming-Chi Kuo, aki az Apple titkainak nagy ismerője, úgy tippeli, hogy az iPhone ára 550 dollárről indul, és olyan tömegpiacokat vesz célba vele a gyártó, mint Kína, ahol az ezer dolláros iPhone X rosszul fogy.

Az új, LCD-s iPhone valószínűleg dual SIM-es változatban is kijön majd; ez várhatóan 650-750 dollárba fog kerülni.

Az elemző szerint az LCD-s iPhone nagy sikerre számíthat, és az Apple egy év alatt 100-120 millió darabot is értékesíthet belőle. A megjelenésére 2018. harmadik negyében kerülhet sor.

A nagyobb méretű iPhone X, amelyet 6,5 hüvelykes OLED panellel szerelnek fel, feltehetőleg duál SIM-es lesz. Az 5,8 hüvelykes alapmodellből viszont csak egykártyás változat várható.

Az olcsó iPhone-ből a spórolás miatt alighanem hiányozni fog néhány fejlettebb szolgáltatás, köztük a kettős kamerarendszer, és a vezeték nélküli töltést lehetővé tévő üveg hátlap.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.