Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Windows 10X?

|

Hírek szerint a korábban Windows Lite néven emlegetett rendszert kétképernyős és kihajtható eszközökhoz fejlesztették ki.

Hirdetés

Hirdetés

A megbízható kiszivárogtatónak számító Evan Blass értesülései szerint a Microsoft egy új operációs rendszer változat, a Windows 10X bejelentésére készült, amelyet a kétképernyős és a kihajtható eszközökhöz fejlesztettek ki.

A korábban Windows Lite néven emlegetett szoftver konténereket használ az alkalmazások futtatásához, és a Microsoft virtualizációt is bevet, hogy csökkentse a különbséget a Windows 10 operációs rendszer karcsúsított és teljes körű szolgáltatásokat nyújtó verziója között. Ez azt jelenti, hogy a Windows 10X a felhő erejét veszi igénybe az x86-os programok futtatásához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.