Hirdetés
. Hirdetés

Jön az okosmásolás

|

Formázással, képekkel és hivatkozásokkal együtt vihetjük majd át a tartalmakat az Edge böngészőben lévő weboldalakról máshová az új funkció segítségével.

Hirdetés

Hirdetés

Nem áll meg a világ, a Microsoft új funkcióval bővíti az Edge böngészőt: a Smart Copy különlegessége, hogy megőrzi a weboldalokon lévő tartalmak kinézetét, így a beillesztést követően a szövegblokk pontosan úgy fog kinézni, mint eredetiben.

Ugyanazt fogjuk tapasztalni, mint amikor az Office irodai programcsomag alkalmazásai között mozgatunk tartalmakat, vagyis a Smart Copy képeket és hivatkozásokat is át fog másolni.

Az új funkció először az Edge előzetes verziójában jelenik meg a következő hónapban, a stabil változatban pedig valamivel később. Nem csupán a windowsos kiadásokban, hanem a macOS alatt is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.